Le Bistrot français din București a fost selecționat pentru a participa la operațiunea Goût de France / Good France !
Iată ce meniu interesant au:
Aperitiv rece :
Miez de crab în jeleu de roșii cu busuioc, cremă de vinete afumate,
biscuit cu parmezan & vinul Pouilly Fume Les Champs des Billons, Michel
Redde 2011, Loire, Franța
Aperitiv cald :
Supă cremă de dovleac, baton crocant de pui de Bresse confiat, ciuperci
de sezon, trufe & vinul Beaune Clos Du Roi Premier Cru, Chanson 2009,
Bourgogne, Franța
Pește sau crustacee :
Miez de scoici St Jacques, unt de alune, risotto de paste cu chorizo,
emulsie de chorizo & vinul Beaune Clos Du Roi Premier Cru, Chanson 2009,
Bourgogne, Franța
Carne:
Piept de porc 'crocant-fondant', sos de ceapă, cartofi 'grenailles',
sos Xeres & vinul Châteauneuf du Pape Les Sinards, Perrin 2010, Cotes du
Rhône, Franta
Brânzeturi :
Brânză Brie cu trufe selectia Jean d'Alos & vinul Beaune Clos Du Roi Premier Cru, Chanson 2009, Bourgogne, Franța
Desert :
'Boule surprise' ciocolată/banane/fistic, sos praline & Armagnac Chateau de Laubade XO
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu