joi, 13 octombrie 2016

Recepția în onoarea președintelui Hollande - secrete din bucătărie

Pentru că foarte mulți oameni m-au întrebat ce am pregătit pentru recepția oferită de Ambasadă cu ocazia vizitei președintelui Franței, François Hollande, am decis să scriu ceva despre asta.

Evindent meniul pentru această recepție a fost unul cât se poate de special și a necesitat mult timp și atenție la detalii în conceperea lui pentru că mi-am dorit să pun în evidență atât calitatea și savoarea produselor românești, dar și eleganța rețetelor franțuzești.

Printre preparatele servite cu această ocazie s-au numărat: terrine de foie gras cu piersică și mere confiate, veloute de dovleac cu scoici Saint Jacques, roșii cherry și caviar de beluga, creme brulee cu piper de Nepal și mousse de ciocolată cu pudră de aur și krantz de nuci pecan.  iată și câteva imagini care sper să vă inspire!


Pastilla de porumbel 

 Veloute de dovleac cu scoici Saint Jacques

Sushi, foie gras si salata de vinete  

Crème brûlée 

Și o surpriză la final...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu